A.M.P.A CEIP MONTGÓ

Benvinguts a la web de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del CEIP MONTGÓ, que pretén ser un recurs al servei de la Comunitat Escolar del nostre centre.

 

ceip montgó

Web oficial del col.legi.

(clic sobre la imatge per a accedir)

Menjador

Notificar faltes o avisos en menjador.

(clic sobre la imatge per a accedir)

web famÍlia

Web per a la gestió acadèmica.

(clic sobre la imatge per a accedir)

PRE-SOL.LICITUD SERVEI DE VESPERTINA 2024

Ja tenim disponible el formulari de sol·licitud per al servei de vespertina per als mesos de Juny i Setembre. Aquest formulari és per a estimar un aforament d'assistència. En aquest formulari no s'ha de realitzar cap pagament.

Omplim de dibuixos el desert

El Dakar dels 70 per a la gent de hui

L'equip Tronquet 71 està format per Gaspar Ruiz (conserge) i Vicente Ros (mecànic), entre els dos sumem més de quaranta anys en el món del motor, especialment en 4x4, sempre de manera amateur, expedicions pel Marroc, trofeus de navegació, trials, cursos de maneig de gps i navegació, concentracions 4x4 solidàries... Fins que decidim fer un tomb a la nostra afició i participar en el Raid Maroc Challenge (l'altre Dakar, com en el seu moment va titular el diari Marca), on a més de viure les nostres aventures, realitzem una gran labor social.

Aquesta serà la nostra cinquena edició en la Maroc Challenge, on hem tingut de tot, des del «Trofeu solidari» en la nostra primera participació, que ens va fer gust de glòria després de tot el viscut (companys en dificultats als quals ajudem, col·legis als quals entreguem material escolar...), fins al primer lloc en categoria adventure TT2 en 2019, passant per dos tercers llocs en 2017 i 2018. Tot això amb els nostres vehicles de més de 16 anys, nostre Mitsubishi Montero de l'any 2000 i el Toyota Land Cruiser de l'any 1992. La Maroc Challenge és un gran repte i ens tornarà a posar a prova, però amb el vostre suport i el nostre esforç, farem possible arribar a l'objectiu marcat!!!. Fer créixer el nostre projecte «Omplim de dibuixos el desert».

La marea taronja del C.E.I.P. Montgó de Dénia s'ha apoderat del col.legi Tinfo en Fazota.

Moltíssimes gràcies a tota la comunitat educativa i especialment a l'AMPA del Montgó.

Uneix-te als canals de Telegram FENT CLIC sobre la imatge.

ampa

(clic sobre la imatge per a accedir)

ceip montgó

(clic sobre la imatge per a accedir)

ajuntament de dénia

(clic sobre la imatge per a accedir)

Gva educació

(clic sobre la imatge per a accedir)